Attracties


madrid.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Attracties
3dcinema
Sala de cine con tres sistemas de proyección gigante de películas en 70mm, imax®, omnimax® e imax®3d.
http://www.imaxmadrid.com

About Madrid
Madrid travel guide featuring madrid itineraries, madrid monuments, madrid hotels, madrid pubs, madrid museums, madrid maps, madrid parks and things to do in the city of madrid.
http://www.aboutmadrid.com

De Beste Maand?
Madrid city information includes: currencies, general business hours, climate, festivals & holidays, mail, tipping, & much much more!
http://www.madridman.com/mad-info.html#when

Fooien?
Madrid city information includes: currencies, general business hours, climate, festivals & holidays, mail, tipping, & much much more!
http://www.madridman.com/mad-info.html#tipping

Planetarium
Centro orientado a la difusión de la astronomía y la ciencia, entre los escolares y el público en general.
http://www.planetmad.es

Gerelateerd
 • Messi best in Madrid en A Coruna
  Door zijn op bezoek bij Deportivo La Coruna (0-4 zege FC Barcelona) evenaarde Lionel Messi een prestatie die hij ook leverde op bezoek bij Real Madrid.
 • Monsterreeks Real Madrid voorbij
  De monsterreeks van Real Madrid is voorbij. Na 22 zeges op rij in alle competities verloor de Koninkijke in de Primera Division met 2-1 van Valencia. Een enorme domper voor de winnaar van de Champions League en wereldkampioen voor clubteams.
 • In de wandelgangen: Atlético Madrid kan tientallen miljoenen..
  In de wandelgangen: Atlético Madrid kan tientallen miljoenen verdienen
 • Real Madrid wint strijd om Noors supertalent
  Real Madrid heeft een belangrijke slag thuisgehaald op de internationale transfermarkt. De Spaanse voetbalgrootheid heeft het Noorse supertalent Martin Odegaard kunnen overtuigen om zijn handtekening te zetten. Dat meldt Real Madrid op zijn website. Odegaard wordt morgenmiddag voorgesteld worden in Madrid.
 • Franse gijzelnemer was drie dagen in Madrid
  MADRID - De man die vorige week een bloedbad aanrichtte in een koosjere supermarkt in Parijs is eind december in Madrid geweest. Dat hebben de Spaanse autoriteiten donderdag gezegd. Amédy Coulibaly bracht zijn vriendin Hayat Boumedienne op 31 december naar Madrid en bleef daar met haar tot 2 januari, toen zij een vlucht naar Istanbul nam. Er was ook een derde persoon aanwezig, die Boumedienne zou hebben geholpen via Turkije naar Syrië te reizen. Coulibaly reed 2 januari terug naar Parijs, zei een bron bij de Spaanse veiligheidsdiensten. Onderzocht wordt of hij en Boumedienne in Spanje met nog meer personen in contact zijn gekomen. (Novum/AP)

 • Privacybeleid